Suora

  • Urheiluruutu

Makwan Amirkhani matkasi taas UFC:n ykköstähden salille Irlantiin

Suomalaisottelijan seuraavasta UFC-taistosta ei ole tietoa, mutta parhaillaan hän harjoittelee Conor McGregorin seurassa Irlannissa.

urheilu

Suomalaisvapaaottelija Makwan Amirkhani harjoittelee parhaillaan Irlannissa maineikkaalla Straigh Blast Gymillä, jonka valovoimaisin ottelija on lajin suurin tähti Conor McGregor. Amirkhani matkasi Irlantiin torstaina ja julkaisi perjantaina Facebook-tilillään kuvan, jossa kaksikko harjoittelee pystypainia.

Amirkhani sanoo auttavansa McGregoria tämän valmistautumisessa Nate Diazin uusintakohtaamiseen 20. elokuuta Las Vegasissa. Diaz yllätti höyhensarjan mestarin kahta painoluokkaa ylempänä käydyssä ottelussa maaliskuussa.

- Viimeinen ehtoollinen perheen kanssa ennen kuin Maku matkaa Irlantiin varmistamaan, että Conor ja Diaz -uusintaottelun jälkeen tilanne on 1-1, Amirkhani kirjoitti ennen lähtöään.

Höyhensarjassa otteleva Amirkhani harjoitteli SBG:n salilla ennen edellistä UFC-otteluaan. Amirkhani kaatoi helmikuun lopussa uransa kolmannessa UFC-ottelussa Mike Wilkinsonin Lontoossa. Toukokuun alussa suomalaisottelija vaihtoi kotipaikkaa Suomessa, kun hän muutti Turusta Lahteen.

Kolme voittoa UFC:ssä ottaneen Amirkhanin seuraavasta ottelusta ei ole vielä tihkunut tietoa. UFC nähdään seuraavan kerran Euroopassa syyskuun alussa, kun lajin suurorganisaatio järjestää ottelutapahtuman Hampurissa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat