Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tuo varmasti sattui – top5 tuskanhetket EM-kisoissa

Jalkapallo on laji, joka ottaa koville – joskus myös päänupille tai kulkusille. Yhdeksän kisapäivän aikana kentällä on nähty hurjan näköisiä haaveritilanteita, joista pelaajat ovat onneksi selvinneet säikähdyksellä ja väliaikaisella korvennuksella. Videota ei suositella kaikkein empaattisimmille katsojille!

urheilu
Vedran Corluka Kroatia UEFA EURO 2016
Jalkapallo on laji, joka ottaa koville – joskus myös kulkusille. Yhdeksän kisapäivän aikana kentällä ollaan nähty hurjan näköisiä haaveritilanteita, joista pelaajat ovat onneksi selvinneet säikähdyksellä ja hetkellisellä korvennuksella.

Jalkapallokentillä sattuu ja tapahtuu. Toisinaan enimmäkseen sattuu. Päät puskuvat kolahdellen toisiinta, tulee puujalkoja tai pallo napsahtaa suoraan päiväntasaajasta etelään.

Rouheimman näköinen tilanne näissä kisoissa nähtiin, kun Turkin pelaajan kyynärpää osuu Kroatian Vedran Corlukan päähän. Vaikka verta valui vuolaasti miehen päästä, pystyi tämä jatkamaan peliä. Sukka päähän ja prässäämään!

Näytteiden jälkeen studiossa käytiin vielä läpi tuomarin vastuuta. Katso koko klippi kuvaa klikkaamalla!

Yle Urheilun jalkapallon EM-kisojen Kisaoppaasta löydät kaikki kisauutiset, turnausohjelman, lähetystiedot, suorat nettilähetykset ja kuumimmat videot.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat