Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu

Riemu repesi Albanian EM-kisaleirissä – ”Olemme tehneet historiaa”

Päävalmentaja Giovanni De Biasin mukaan Albania tulee aiheuttamaan EM-kisoissa muille vaikeuksia, jos joukkueen pelit jatkuvat turnauksessa.

urheilu
Albanian päävalmentaja Giovanni De Biasi kentän laidalla.
Albanian päävalmentaja Giovanni De Biasi. EPA

Yle Urheilun jalkapallon EM-kisojen Kisaoppaasta löydät kaikki kisauutiset, turnausohjelman, lähetystiedot, suorat nettilähetykset ja kuumimmat videot.

Albania voitti historiansa ensimmäisen EM-kisaottelun sunnuntaina, kun Romania kaatui A-alkulohkon päätöspelissä Lyonissa 0-1. Ottelun ainoan maalin teki Armando Sadiku. Nyt Albania saa jännittää kolme päivää, pääseekö se parhaiden lohkokolmosten joukossa jatkopeleihin.

- Oli historiallista, kun pääsimme EM-kisoihin. Nyt saimme ensimmäiset kolme pistettämme. Olemme tehneet historiaa, Albanian toppasi Arlind Ajeti iloitsi.

Keskiviikkona selviää. pääseekö Albania turnauksessa 16 parhaan joukkoon. Albania selviää 16 parhaan joukkoon, jos se on neljän parhaan lohkokolmosen joukossa.

- Me jatkamme harjoittelua. Me tulemme piinaamaan muita, jos jatkamme turnauksessa, Albanian päävalmentaja Giovanni De Biasi julisti.

- Saimme tästä voitosta itseluottamusta. Ensimmäiset kaksi ottelua meillä meni siihen, että sopeuduimme kisoihin. Voitimme Romanian sydämellä ja laadulla. Meillä ei ollut montaa paikkaa, mutta meillä on henkistä voimaa, De Biasi jatkoi.

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat