Lionel Messi lopettaa maajoukkueuransa 29-vuotiaana

Yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista sanoo argentiinalaisella TyC Sportsille lopettavansa maajoukkueuransa jo 29-vuotiaana.

urheilu
Lionel Messi.
Lionel Messi.EPA

Argentiinalainen jalkapallon supertähti Lionel Messi lopettaa uransa maajoukkueessa jo 29-vuotiaana. Messi kertoi asiasta argentiinalaiselle TyC Sportsille Copa Americassa Chilelle kärsityn finaalitappion jälkeen.

Joukkueen kapteeni Messi epäonnistui Argentiinan ensimmäisenä laukojana rangaistuspotkukilpailussa, kun hän laukoi yli maalin.

- Maajoukkueurani on ohi. Olen tehnyt kaikkeni. Se sattuu, kun emme ole mestareita, Messi sanoi AFP:n mukaan toimittajille finaalitappion jälkeen.

Messi on voittanut viidesti FIFA:n Kultaisen pallon vuoden parhaana pelaajana. Maajoukkueessa hän ei kuitenkaan voittanut koskaan muuta kuin olympialaiset Pekingissä vuonna 2008. Messi jatkaa uraansa seurajoukkueessaan FC Barcelonassa, jossa hän on voittanut Espanjan liigan kahdeksan kertaa ja Mestarien liigan neljästi.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat