Suora

  • Jalkapallon U17 tyttöjen MM Suomi - Ghana
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon U17 tyttöjen MM Suomi - Ghana
  • San Francisco Dons - Arizona State

Argentiinan presidentti ja Maradona anelevat Messiä takaisin

Maanantaina arvovaltaiset argentiinalaiset anelivat, että Lionel Messi jatkaisi uraansa Argentiinan maajoukkueessa.

urheilu
Lionel Messi kädet kasvoillaan.
Lionel Messin maajoukkueura päättyi Copa American finaalitappioon. EPA

Argentiinalainen tähtihyökkääjä Lionel Messi ilmoitti sunnuntain tappiollisen jalkapallon Copa American finaalin jälkeen, että hänen maajoukkueuransa on ohi. 29-vuotias Messi epäonnistui loppuottelun ratkaisseessa rangaistuspotkukilpailussa.

Maanantaina fanit, Argentiinan presidentti ja jalkapallolegenda Diego Maradona vetosivat Messiin, jotta tämä pyörtäisi päätöksensä.

- En ole koskaan ollut ylpeämpi maajoukkueestamme. Toivon, että voimme nauttia vielä vuosien ajan maailman parhaan jalkapalloilijan suorituksista, Argentiinan presidentti Mauricio Macri viestitti Twitterin välityksellä.

Ennen Copa Americaa jalkapallolegenda Maradona kritisoi Messiä siitä, että hän Messillä ei ole johtopelaajan persoonallisuutta.

- Messi on hieno ihminen, mutta hänellä ei persoonallisuutta. Hänellä ei ole sellaista persoonallisuutta, että hän olisi johtaja, Maradona sanoi.

Maanantaina Maradonalla oli sovitteleva ääni kellossa.

- Messin pitää jatkaa vielä pitkään! Hänestä voi tulla maailmanmestari Venäjän MM-kisoissa, Maradona sanoi argentiinalaislehti La Nacionille.

Argentiinan maajoukkueen seuraava merkityksellinen ottelu pelataan syyskuussa, kun joukkue kohtaa MM-karsinnoissa Uruguayn.

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat