Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Iker Casillas julkaisi vihjailevan Rambo-videon: maajoukkueura ohi?

Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin pitkäaikainen maalivahti Iker Casillas vihjaili Twitterissä lopettavansa maajoukkuepelit.

urheilu
Iker Casillas espanja
Tomi Hänninen

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

- En tiedä minne, mutta olen lähdössä.

Näin sanoo Sylvester Stallonen tulkitsema John Rambo kulttielokuvan Rambo – taistelija 2 lopussa.

Ja samaa sanoi tiistaina myös yksi 2000-luvun suurimmista maalivahdeista. Espanjan maajoukkueen ja Real Madridin pitkäaikainen koppari Iker Casillas julkaisi samaisen Rambo-klipin virallisella Twitter-tilillään (tietenkin espanjaksi dubattuna versiona), ja kirjoitti saatesanoiksi hyvästit.

- Olen ylpeä saadessani faneiltani tunnustusta. Tänään, aina ja ikuisesti maajoukkueen puolesta, kääntyi löyhästi Casillasin twiitti.

Tätä nykyä portugalilaista Portoa edustava Casillas viittasi kiitoksellaan suosittuun Twitter-hashtagiin #GraciasCasillas – "kiitos Casillas". Tunnistetta alettiin jakaa sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Espanja putosi Ranskan EM-turnauksen neljännesvälierässä Italiaa vastaan maanantaina. 35-vuotias Casillas oli mukana joukkueessa, muttei pelannut peliäkään.

Rambo-videon jälkeen Casillas ei ole twiitännut mitään muuta. Casillas esiintyi urallaan maajoukkuepaidassa 167 kertaa, mikä tekee hänestä eniten maaotteluita pelanneen espanjalaisen. Hän voitti Espanjan kanssa Euroopan-mestaruuden vuosina 2008 ja 2012, sekä maailmanmestaruuden 2010.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat