Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Wimbledon: Pelaaja uhkasi virtsata kesken erän pallopurkkiin

Pablo Cuevasia ottelun viidennessä erässä vaivannut vessahätä tuotti miehelle varoituksen.

urheilu
YLE

Wimbledonissa tiistaina pelatussa miesten nelinpelissä tapahtui erikoinen käänne, kun urugualainen pelaaja Pablo Cuevas sai varoituksen uhattuaan virtsata kentällä pallopurkkiin.

BBC:n mukaan tapahtuma sai alkunsa, kun Cuevas pyysi ottelun tuomarilta Aurelie Tourtelta tuloksetta lupaa käydä kesken erän vessassa. Kun tuomari eväsi Cuevasin vessatauon, tämä kimmastui ja uhkasi virtsata pallopurkkiin. Cuevasin varoituksen syyksi kirjattiin epäurheilijamainen käytös.

Tilanne ei kuitenkaan päättynyt tähän. Cuevas kimpaantui toistamiseen varoituksen vuoksi ja paiskasi pallon katsomoon. Turhautumisen osoitus tuotti peliparille pistevähennyksen. Paikalle jouduttiin kutsumaan otteluvalvoja, kun pari Cuevas-Granollers istui penkillään ja kieltäytyi jatkamasta ottelua.

Vastustajana pelannut Jonny Marray kommentoi tapausta BBC:lle.

- Kävin vessassa kaksi kertaa ottelun aikana, ja kyllähän viides erä oli pitkä. Mielestäni mikäli ottelussa pelataan viisi erää, pitäisi sallia ylimääräinen vessatauko, Marray sanoi.

Marray antoi kuitenkin myös kritiikkiä vastapuolen toiminnalle.

- Tuomareita tulee kunnioittaa huolimatta siitä, mitä ottelussa tapahtuu. Toki muutaman sanasen voi vaihtaa, mutta tuomarit yrittävät tehdä työtään ja sitä pitää kunnioittaa.

Pablo Cuevas ja Marcel Granollers hävisivät Jonny Marraylle ja Adil Shamasdinille viisieräiseksi venyneen ottelun lukemin 6-3 4-6 6-4 3-6 14-12.

Lähteet: BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat