Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Ruhpolding, miesten pikakilpailu

Kontinen/Peers hävisi hurjan trillerin - ykkössijoitetut niukasti parempia

Henri Kontinen ja John Peers pelasivat tasaisen ottelun ykkössijoitettuja vastaan Wimbledonin puolivälierissä.

urheilu
John Peers ja Henri Kontinen.
AOP

Henri Kontisen ja John Peersin taival Wimbledonin nelinpelissä päättyi niukkaan tappioon puolivälierissä. Ykköseksi sijoitettu pari Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut voitti trillerin 6-4, 6-7(6-8), 6-4, 7-6(10-8). Peers menetti syöttönsä kolme kertaa, Kontinen ei kertaakaan.

Avauserässä Peers menetti kerran syöttönsä ja se riitti ranskalaisille erävoittoon. Nelinpelissä ruoholla murrot ovat todella tiukassa. Toisessa erässä Kontisella ja Peersillä oli yhdessä syöttövuorossa mahdollisuuksia murtoon, mutta he eivät onnistuneet niitä käyttämään. Erän ratkaisu siirtyi tie-breakiin, jonka suomalais-australialainen pari voitti 8-6.

Kolmannen erän alussa Peersin syöttö murrettiin, mutta ranskalaiset menettivät omansa, kun he syöttivät erävoitosta tilanteessa 5-3. Peers menetti kuitenkin heti perään jälleen syöttönsä ja Herbet/Mahut vei kolmannen erän 6-4.

Neljännessä erässä Kontinenkin oliin pariin kertaan tiukilla syöttönsä kanssa. Erässä ei kuitenkaan nähty murtoja, vaan ratkaisua haettiin jälleen tie-breakista. Siinäkin ratkaisu venyi pitkälle, ennen kuin ranskalaiset voittivat sen 10-8.

Kontisen urakka jatkuu vielä sekanelinpelissä, jossa hänen olisi tarkoitus pelata toisen kierroksen ottelu vielä keskiviikkona.

Suosittelemme

Tuoreimmat