Serena Williams teki sen - nousi Steffi Grafin rinnalle!

Serena Williams voitti Wimbledonin finaalissa Angelique Kerberin 7-5, 6-3. Williams nousi Steffi Grafin rinnalle 22 Grand Slam -turnausvoitolla.

urheilu
Serema Williams.
AOP

Serena Williams nousi Steffi Grafin rinnalle Grand Slam -voittojen määrässä. Voi sanoa, että vihdoin. Kolme edellistä yritystä kaatui kalkkiviivoilla, mutta Wimbledonin finaalissa Williams kukisti Angelique Kerberin 7-5, 6-3.

Williamsilla on nyt 22 Grand Slam -turnausvoittoa, eli yhtä monta kuin Grafilla. Se on tenniksen avoimen aikakauden ennätys. Kaikkien aikojen ennätystä pitää yhä hallussaan Margaret Court, jolla titteleitä on 24.

Williamsin syöttö kulki tuttuun tapaan erinomaisesti. Kerber kuitenkin taisteli yhtä tuttuun tapaan hyvin ja piti omat syöttönsä avauserän loppuhetkille asti. Serena onnistui kuitenkin murtamaan erän lopuksi ja vei erän 7-5.

Toinen erä kulki saman kaavan mukaan. Williams teki paljon pisteitä syötöllään, mutta kamppailussa nähtiin myös useita loistavia palloralleja. Erän lopulla Williams onnistui jälleen tekemään murron ja syötti sen jälkeen äärimmäisen varmasti ottelun kotiin.

Wimbledonissa mestaruus on Williamsille seitsemäs. Kerber voitti tammikuussa Australian avointen finaalissa Williamsin ja pelasi nyt toista kertaa Grand Slam -turnauksen finaalissa.

Suosittelemme

Tuoreimmat