Suora

  • Mikä ihmeen lukukoira?
  • Närbild
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Henri Kontinen Wimbledonin finaaliin!

Henri Kontinen ja Heather Watson pelaavat sunnuntaina Wimbledonin sekanelinpelin finaalissa.

urheilu
Henri Kontinen.
AOP

Henri Kontinen ja Heather Watson ovat edenneet Wimbledonin sekanelinpelin finaaliin. Kontinen ja Watson voittivat välierässä Itävallan Oliver Marachin ja Latvian Jelena Ostapenkon 7-6(7-1), 6-3.

Finaalissa sunnuntaina vastaan tulee pari Robert Farah/Anna-Lena Grönefeld. Kontinen on ensimmäinen suomalaispelaaja aikuisten Grand Slam -finaalissa.

Watson ja Kontinen ovat nousseet brittiyleisön suosikeiksi. Kaksikolla on silminnähden hauskaa kentällä. He pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä, mutta yhteistyö toimii erinomaisesti. Brittien oma pelaaja Watson pelasi varsinkin lauantaina välierässä erinomaisesti. Kontinen pelasi omaa vahvaa peliään.

- Olen aina halunnut päästä Wimbledonin finaaliin, ja Heatherin kanssa siihen oli parhaat mahdollisuudet, Kontinen hymyili tv-haastattelussa ottelun jälkeen.

- Nautimme kentällä ja tulokset seuraavat siitä. Toivottavasti hymyilemme ja nautimme kentällä myös huomenna.

Watson nousi otsikoihin myös vuosi sitten Wimbledonissa, kun hän oli kahden pisteen päässä Serena Williamsin pudottamisesta kolmannella kierroksella. Watson on tälle hetkellä kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 55 ja nelinpelissä vasta sijalla 119. Kontisen nelinpeliranking on 35.

- Minulla ei ole ikinä ennen ollut näin hauskaa nelinpelikentällä. Nauramme paljon niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Watson sanoi.

Suosittelemme

Tuoreimmat