Suora

  • Monikieliset perheet
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Video: Portugalille järkyttävä takaisku – Ronaldo paareilla pois kentältä

Portugalin suurin tähti Cristiano Ronaldo joutui jättämään EM-finaalin kesken jo 25. peliminuutilla. Mies vaikutti loukanneen polvensa, kun Ranskan Dimitri Payet taklasi.

urheilu
Cristiano Ronaldo jätti EM-finaalin kyyneleet silmissään.

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldon EM-finaali päättyi lyhyeen, kun hän joutui tulemaan pois kentältä jo 25. peliminuutilla. 31-vuotias peluri vaikutti satuttaneen polvensa. Ronaldon korvasi kentällä Ricardo Quaresma.

Ronaldon vamma syntyi, kun Dimitri Payet taklasi portugalilaista jo ennen kymmenen minuutin täyttymistä. Ronaldo yritti jatkaa peliä ja kävi välillä hoidettavanakin, mutta mikään ei auttanut. Lopulta mies kannettiin paareilla pois kentältä.

Loukkaantuminen finaalissa on järkyttävä takaisku sekä pettymys koko Portugalin joukkueelle, mutta myös miehelle itselleen. Hän haki revanssia 12 vuoden takaisesta, kun Portugali hävisi Kreikalle EM-kotikisojensa loppuottelussa. Ronaldo myös osoitti pettymyksensä, sillä hän kyynelehti ymmärtäessään, ettei voi jatkaa ottelua.

Erotuomari Mark Clattenburg ei nähnyt Payet´n taklauksessa mitään väärää. Loppuottelu oli 25 minuutin jälkeen tilanteessa 0-0.

Seuraa EM-kisojen loppuottelua suorana täältä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat