Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Miksi Auston Matthewsin NHL-pestiä ei ole tehty? - agentti paljastaa syyn

Tämän kesän NHL-ykkösvaraus Auston Matthews ei ole vielä solminut tulokassopimusta Toronton kanssa. Asia ihmetyttää jääkiekkoväkeä.

urheilu
Auston Matthews.
Tomi Hänninen

Siinä missä muut kesän kärkivaraukset Patrik Laine, Pierre-Luc Dubois ja Jesse Puljujärvi ovat rustanneet jo nimensä sopimuspapereihin, niin Matthewsin puumerkkiä ei ole kuulunut.

Maple Leafsin hovitoimittajiin lukeutuva Howard Berger paljastaa, että osapuolilla on erimielisyyksiä yhdestä sopimuskohdasta.

Toronton GM Lou Lamoriello ja Matthewsin pelaaja-agentti Pat Brisson eivät ole päässeet kuulemma samalle sivulle huippulupauksen bonuksista.

Matthewsin asioidenhoitaja haluaa suojatilleen samankaltaiset henkilökohtaiset lisäpalkkiot, mitkä Edmontonin superlupaus Connor McDavid sai vuosi sitten. Neuvottelut ovat kuulemma edelleen käynnissä näkemyserosta huolimatta.

Toimittaja Berger rauhoittelee Maple Leafs -kannattajia, joista osa jopa pelkää Matthewsin kieltäytyvän allekirjoituksesta ja menevän suosiolla uusintadraftiin vuonna 2018.

- Toimitusjohtaja Lamoriellon ideologiaan kuuluu koetella hieman seuran kiivaimpien fanien hermoja, vihjaa kiekkotoimittaja.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat