Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild

Jarkko Niemisen Davis Cup -ura pelaajana päättyi

Jarkko Niemisen ura pelaajana päättyi myös Davis Cupin osalta tappioon Tanskalle. Nieminen toivoo olevansa joskus Suomen Davis Cup -joukkueen kapteeni.

urheilu
Jarkko Niemisen 11.4. 2016 tiedotustilaisuus Vantaalla. Nieminen aloittaa pelaamaan Tampereen Classicissa salibandya ensi kaudella.
Jarkko Niemisen AOP

Jarkko Niemisen ura pelaajana päättyi myös Davis Cupin osalta, kun Suomi hävisi niukasti Tanskalle 2-3. Tanska pelaa syyskuussa Valko-Venäjää vastaan noususta Euroopan/Afrikan lohkon ykkösryhmään.

Nieminen aloitti Davis Cupeissa vuonna 1999 ja oli mukana kaikkiaan 36 maaottelussa.

- Halusin olla vielä tämän vuoden pelaajana käytettävissä Davis Cupeihin. Olisin ollut mielelläni nostamassa Suomea ykkösryhmään Valko-Venäjää vastaan ja päästämässä nuoret poikamme jatkamaan sieltä, Nieminen harmitteli Tennisliiton tiedotteessa.

- Tämä jäi muutamasta pallosta kiinni niin tänään kuin lauantain nelinpelissäkin. Olen kuitenkin iloinen siitä, että saimme tänä vuonna ajettua nuoria pelaajia kuten Eero Vasan ja Patrik Niklas-Salmisen sisään Davis Cup -otteluihin. Patrick Kaukovaltakin oli mukana joukkueessa Tanskassa, Nieminen sanoi.

Hän kertoo päässeensä tänä vuonna vielä helposti hyvään iskuun, mutta tulevaisuudessa ykköslajina on salibandy.

- Tennis jää pienempään rooliin, joten kuntoon pääseminen vaikeutuu. Tuntuu tyylikkäämmältä lopettaa näin. Aion olla katsomossa hurraamassa pojille aina kun voin ja toivottavasti Suomen kapteenina jonain päivänä myös. Sen suhteen ei kuitenkaan ole kiire, Nieminen toteaa.

Suosittelemme

Tuoreimmat