Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Video: Suomalaisseuran Pokémon-tuuletukset villitsevät maailmalla

RoPSin Robert Taylorin Pokémon-aiheinen maalituuletus sai sunnuntaina kansainvälistä huomiota. Myös Mika Mäkitalon tuuletus 2-1-maalissa oli samansuuntainen. Katso molemmat kuvaa klikkaamalla.

urheilu
Urheilujuttuja: Suomalaisseuran Pokémon-tuuletukset villitsevät maailmalla (ISTV)
Urheilujuttuja: Suomalaisseuran Pokémon-tuuletukset villitsevät maailmalla (ISTV)

Mobiilipeli Pokémon Go on ollut viimeisen viikon ajan esillä kaikkialla, ja sunnuntaina se rantautui myös jalkapallon Veikkausliigan kierrokselle. Rovaniemen Palloseura voitti FC Lahden vieraskentällä 2-1, ja molemmissa maaleissa tuuletus oli vahvasti Pokémon-teemainen.

Robert Taylor laukoi jo toisella minuutilla vierasjoukkueen johtoon. Hän viittelöi maalinsa jälkeen joukkuekaverit viereensä ja puoli joukkuetta esitti kävelevänsä puhelin kädessä pokémonien perässä. Toisella jaksolla Mika Mäkitalo laukoi 2-1-voittomaalin ja pisti tuuletuksessa poképallon vierimään.

- Tapahtui paljon positiivisia asioita, joihin lasken myös Pokémon-tuuletukset, RoPSin päävalmentaja Juha Malinen kommentoi tuuletuksia seuran verkkosivuilla ottelun jälkeen.

Sunnuntai-iltana Taylorin tuuletus sai myös kansainvälistä huomiota, kun yhdysvaltalainen urheilusivusto Fox Sports ja monet muut mediat uutisoivat asiasta.

Pokémon Go julkaistiin heinäkuun alussa Yhdysvalloissa ja viime viikonloppuna Suomessa. Nintendon ja Nianticin peli nousi heti latauslistojen kärkeen niin USA:ssa kuin Euroopassa.

Videon kuvalähde: ISTV

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat