Robert Heleniuksen vastustaja selvisi - "Taatusti kunnon matsi minulle"

Robert Helenius ottelee seuraavan kerran syyskuussa Maarianhaminassa. Heleniuksen vastustajaksi tulee kokenut saksalainen Konstantin Airich.

urheilu
Robert Helenius
Robert Helenius uhkuu näyttöhaluja huhtukuisen tappion jälkeen. Tomi Hänninen

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa 10. syyskuuta Maarianhaminassa saksalainen Konstantin Airichin, joka on otellut yli 40 ammattilaisottelua. Heleniuksen vastustajan nimi tiedotettiin julkisuuteen tiistaina.

- Olen kohdannut Konstantinin aiemmin sparrausleirillä Saksassa, jossa itsekin sparrasin häntä, Helenius selvitti PAFin tiedotteessa.

Konstantin Airich on urallaan otellut 42 ammattilaisottelua ja ollut erittäin aktiivinen kehässä viime vuosina.

- Hän on monissa lujissa otteluissa kohdannut kovia vastustajia, kuten esimerkiksi Anthony Joshuan. Kaikkien noiden otteluiden jäljiltä hän on varmasti hyvässä kunnossa. Ottelu häntä vastaan tulee taatusti olemaan kunnon matsi minulle”, Helenius sanoo.

Heleniuksen taktiikka on selvä.

- Uskon, että ottelusta tulee kova ja tapahtumarikas. Ottelen omalla nyrkkeilytyylilläni ja näytän paremman version itsestäni kuin edellisessä ottelussani. Käytän pituutta hyväkseni ja pidän hänet tarpeeksi etäällä”, Helenius kertoo.

Ottelu tulee olemaan erityisen tärkeä Heleniukselle, joka hävisi ranskalaiselle Johann Duhaupasille huhtikuussa.

- Haluan näyttää, että olen taas kuosissa huhtikuisen tappion jälkeen ja että tämä ottelu on askel eteenpäin. Haluan myös osoittaa itselleni, että olen palannut ja jatkan taivaltani kohti tavoitettani – maailmanmestaruutta.

Lähteet: PAFin tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat