Suora

  • Tukholman Dota 2 -major: Finaalit
  • March Madness: Tennessee - Iowa
  • Taitoluistelun MM, loppunäytös
  • Oskari Mörö ja kiduttava epätietoisuus
  • March Madness: North Carolina - Washington
  • Urheiluruutu
  • March Madness: Virginia Cavaliers - Oklahoma 25.3.

HJK jyräsi PK-35 Vantaan ja meni sarjakärkeen – näin sunnuntain Veikkausliiga-kierroksella pelattiin

HJK ja RoPS kipusivat sarjataulukossa, kun HIFK ja PK-35 Vantaa joutuivat pettymään. HIFK ja PK-35 Vantaa jatkavat sarjataulukon tyvipäässä.

urheilu
HJK:n Nnamdi Oduamadi juhlii maalia.
All Over Press

Jalkapallon Veikkausliigassa Helsingin Jalkapalloklubi voitti sarjajumbo PK-35 Vantaan 4–2 (4–0) HJK teki maalit ensimmäisen 17 peliminuutin aikana.

HJK:n kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos osui jo ensimmäisellä peliminuutilla. Heti perään seuraavassa hyökkäyksessä HJK:sta rokotti Nikolai Alho. Alhon veto painui luvattoman helposti PK-35:n maalivahdin Daniel Kollarin käsien kautta maaliin.

Kolmannesta maalista vastasi Sebastian Dahlström 13. minuutilla. PK-35 Vantaan puolustuksesta löytyi hurjasti tilaa ja Dalhström käytti sen hyväkseen.

HJK meni jo 4-0 johtoon nigerialaisen Nnamdi Oduamadin osumalla.

Se riitti myös PK-35:n päävalmentajalle Shefki Kuqille. Hän vaihtoi heikosti esiintyneen Kollarin pois maalilta. Tilalle maalille tuli vasta 17-vuotias Samu Volotinen. PK-35 Vantaa teki vielä kaksi maalia. Masar Ömer ja Njazi Kuqi osuivat, mutta se ei riittänyt.

Voitolla HJK nousi ohi IFK Mariehamnin sarjakärkeen. Maarianhaminalaisilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin HJK:lla. Joukkueet ovat tasapisteissä.

Rovaniemellä vierasjoukkue HIFK aloitti mollivoittoisesti RoPsia vastaan. Maalivahti Carljohan Eriksson kaatoi RoPSin Ranford Osein rangaistusalueella. Robert Taylor viimeisteli pallon varmasti maaliin. RoPS vei lopulta 1–0. Se oli RoPSille jo viides peräkkäinen voitto. Samalla he nousivat sarjakolmokseksi.

Päivän kolmannessa ottelussa Ilves tasasi pisteet PS Kemin kanssa. Ranskalainen David Bitsindou vei Kemin johtoon komealla laukauksella 10. peliminuutilla. Ilves nousi kuitenkin jo kymmenen minuutia sen jälkeen tasoihin. Emile Paul Tendeng alusti komeasti maalin ja Lauri Ala-Myllymäki tasoitti loppulukemiksi 1–1.

Suosittelemme

Tuoreimmat