1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Urheiluvalmennus

Kiekkoareena: Jäähalli on Jyrki Ahon koti - nukkuu valmentajanhuoneen lattialla

Ässä-valmentaja ei ole pitänyt kiirettä asunnon hankkimisen suhteen.

Jyrki Aho (arkistokuva). Kuva: Kati Rantala / Yle

Ässien päävalmentajana aloittaneella Jyrki Aholla ei vielä kauden alun kynnykselläkään ole asuntoa Porissa, mutta se ei uutta porilaisseuran luotsia hidasta. Kovin kovaa hoppua ei Aholla asunnon hankkimiselle edes ole, koska aika Porissa kuluisi miehen mukaan kuitenkin akselilla jäähalli ja muut työkiireet. Tämän hetkisenä yöpaikkana Aholla onkin Isomäki Areenan valmentajanhuone.

- Rakennan yöksi makuupaikan oman pöytäni ja valmentaja Petteri Niittysen työpöydän väliin. Siinä on ollut ihan hyvä nukkua. Ensi viikolla olisi tarkoitus saada asuntoasiat lopullisesti kuntoon, niin pääsen yöksi ihan omaan sänkyyn, ennen Bluesin peräsimessä ollut Aho veistelee Kiekkoareenan haastattelussa.

Patapaidat harjoittelivat maanantaina ensimmäistä kertaa johdetusti ennen uutta kautta.

Tulosta Aho vaatii omiltaan joka ottelussa - oli sitten kyseessä varsinainen mittelö tai harjoituspeli.

- Jokaisessa ottelussa pitää tavoitella voittoa, ja häviämistä meidän tulisi vihata. Haluan pelaajien ajattelevan tuloksen kautta harjoituspeleissäkin. Meidän pitää oppia voittamaan mahdollisimman nopeasti.

Kiekkokausi alkaa perjantaina perinteisellä Pitsiturnauksella, jossa Ässätkin pääsevät ensimmäistä kertaa peleille tällä kaudella.

Lue Kiekkoareenan juttu tästä (siirryt toiseen palveluun).