Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Alexei Eremenko senior siirtyy Kazakstaniin – Palloliitto löysi nopeasti korvaajan poikien maajoukkueeseen

Alexei Eremenko siirtyy Kazakstaniin pääsarjaan. Hänet korvaa alle 19-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana Stephen Ward.

urheilu
Valmentaja Alexei Eremenko kuvattuna toukokuussa 2014.
Valmentaja Alexei Eremenko kuvattuna toukokuussa 2014.Juha Tamminen / AOP

Alle 19-vuotiaiden poikien jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Alexei Eremenko senior siirtyy valmentamaan Kazakstanin pääsarjajoukkuetta FK Šahtjor Karagandaa.

Palloliitto ja Eremenko purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä.

– Valmentajille saattaa avautua uusia, mielenkiintoisia tilaisuuksia yllättäenkin ja ymmärrämme hyvin, että sellaisen tullessa eteen siihen halutaan myös tarttua. Kävimme keskusteluita tilanteesta hyvässä hengessä ja päädyimme purkamaan sopimuksemme etuajassa, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen taustoittaa liiton tiedotteessa.

– Jere on ammattimaisuudellaan, osaamisellaan ja määrätietoisuudellaan todistanut olevansa huipputasoa myös maajoukkueen valmentajana. Kiitämme Jereä työstä maajoukkueen parissa vuoden aikana ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä uudessa tehtävässään.

FK Šahtjor Karagandaa on aiemmin suomalaisista valmentanut Juha Malinen. Hän ehti valmentaa joukkuetta seitsemän kuukautta vuonna 2007.

Palloliitto löysi nopeasti korvaajan Eremenkolle, sillä uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin Stephen Ward. Hän on kuulunut alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusryhmään aiemminkin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat