PK-35 Vantaalla maksut maksamatta – pisterangaistus ja rajoitus pelaajasiirtoihin

Veikkausliigassa viimeisenä oleva PK-35 Vantaa menettää kuusi pistettä laiminlyötyään liigalisenssimääräyksiä maksujen osalta.

urheilu
Jalkapallo.
EPA

Suomen Palloliiton UEFA- ja liigalisenssikomitea on päättänyt antaa Veikkausliigassa pelaavalle PK-35 Vantaalle kuuden pisteen pisterangaistuksen sekä rajoittaa PK-35 Vantaan tulevia pelaajasiirtoja määräaikaisesti.

Seuralta vähennetään kuusi pistettä Veikkausliigakauden 2016 sarjataulukosta.

Pisterangaistuksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on liigalisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti maksamattomia, erääntyneitä ja riidattomia maksuja. Pisterangaistuksen määrä on suhteutettu maksamattomien maksujen suuruuteen.

Pelaajasiirtojen rajoituksen taustalla on se, että PK-35 Vantaalla on maksamatta erääntynyttä velkaa Palloliitolle Veikkausliigan lisenssimääräysten taloudellisten kriteerien vastaisesti. Rajoitus astuu voimaan välittömästi ja päättyy 20. elokuuta kello 24.00 ja tänä aikana PK-35 Vantaa ei voi rekisteröidä uusia pelaajia.

PK-35 Vantaalla on Veikkausliigassa jäljellä 14 ottelua ja rangaistuksen jälkeen joukkue on sarjataulukossa viimeisellä sijalla. Pistemenetyksen jälkeen PK-35:lla on koossa kahdeksan pistettä, kun viimeistä edeltävällä HIFK:lla on 14.

Lähteet: Palloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat