Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Video: Mäkelä-Nummela romahti kolmannen sarjan lopussa, finaalipaikka jäi haaveeksi

Trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummelan kultajahti päättyi Riossa peruskilpailuun. Kolmannen sarjan loppu toi kolme ohilaukausta ja finaalipaikka lipui suomalaisen käsistä.

urheilu
Rion olympialaiset: Mäkelä-Nummela romahti kolmannen sarjan lopussa, finaalipaikka jäi haaveeksi
Rion olympialaiset: Mäkelä-Nummela romahti kolmannen sarjan lopussa, finaalipaikka jäi haaveeksi

Satu Mäkelä-Nummela nousi toisen sarjansa jälkeen jo kolmannelle sijalle naisten trapissa, mutta kolmannen sarjan alku oli jälleen nihkeä. Kahdeksan kiekon jälkeen taulussa oli jo kaksi ohilaukausta, jotka pudottivat Mäkelä-Nummelan sijoitusta.

Tuuli sotki kilpailua ja ohilaukauksia nähtiin runsaasti. Mäkelä-Nummelan osalta tilanne hankaloitui huomattavasti kahden peräkkäisen ohilaukauksen myötä sarjan loppupuolella, ja kun vielä 24. kiekkokin karkasi, suomalainen putosi ulos finaalista. Mäkelä-Nummelan yhteistulos oli 22+24+20=66.

Finaalipaikka olisi auennut 68 osumalla, ja uusinta järjestettiin 67 kiekkoa ampuneille. Mäkelä-Nummela jäi siis ainoastaan yhden osuman päähän uusinnasta.

Toisessa sarjassa ongelmissa ollut Italian Jessica Rossi kokosi itsensä kolmanteen sarjaan ja ampui 24 kiekkoa. Lontoon olympiavoittaja selvitti tiensä Rion semifinaaliin yhteistuloksella 69. Peruskilpailun ykkönen oli Australian Laetisha Scanlan tuloksella 22+25+23=70.

Rion uutiset, aikataulut ja ohjelmatiedot olympialaisten kisaoppaassa.

Suosittelemme

Tuoreimmat