Trap-ampuja Törnroosilla mainio alku päivän karsinnassa - katso ensimmäinen sarja

Vesa Törnroos on heti parantanut otteitaan toisena eli viimeisenä karsintapäivänä. Hän lähti päivään kymmenenneltä sijalta.

urheilu
Rion olympialaiset: Trap-ampuja Törnroosilla mainio alku päivän karsinnassa
Rion olympialaiset: Trap-ampuja Törnroosilla mainio alku päivän karsinnassa

Trap-ampuja Vesa Törnroos aloitti ampumisensa maanantaina oivalla sarjalla hajottamalla 24 kiekkoa 25:stä. Hänellä on ammuttavanaan karsinnassa vielä toiset 25 kiekkoa, minkä jälkeen parhaat kuusi haulikkomiestä jatkavat semifinaaliin.

Törnroos aloitti karsintapäivän sadattelemalla itsekseen, kun ensilaukaus meni ohi. Mies kokosi saman tien itsensä ja ryhtyi napsimaan seuraavat kiekot halki.

Vesa Törnroos oli ensimmäisen karsintapäivän eli sunnuntain jälkeen kymmenentenä sarjalla 22+23+24. Hänen tuloksensa ennen viimeistä sarjaa on 93.

Eilen sunnuntaina parhaiten ampui Italian Massimo Fabbrizi puhtaalla sarjaalla ampumalla kaikki 75 kiekkoa rikki. Lontoon olympialaisten hopeamitalisti Fabbrizi lähti siis tuloksellaan 25+25+25 maanantain karsintaan kärkipaikalta. Hänen ammunnassaan oli kuitenkin pahasti vikaa maanantaina – päivän ensimmäisessä sarjassa huteja tuli neljä.

Edellä ovat tällä haavaa maanmies Giovanni Pellielo ja kroatialainen Josip Glasnovic (kummallakin 97). Törnroosilla on siis kärkimiehiin kirittävää neljän osuman verran.

33-vuotias pertunmaalainen Vesa Törnroos on olympialaisten ensikertalainen. Rion karsinnassa hän on aloittanut sarjansa tyypillisesti tyrimällä juuri ensimmäisen laukauksen, mutta sen jälkeen haulikko on puhunut vakuuttavasti.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat