Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NGA - FRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: KOR - NOR
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo, mitä voittamiseen vaaditaan
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Ruuskanen täydessä iskussa kohti Rioa - revähdykset parantuneet täysin

Antti Ruuskanen lähtee keskiviikkona kohti Rioa. Toipuminen Amsterdamin EM-kisojen aikaisista loukkaantumisista on sujunut hyvin.

urheilu
Antti Ruuskanen Moskovan MM-kisoissa 2013.
AOP

Antti Ruuskasen valmistautuminen Rion Olympialaisiin on sujunut suunnitelmien mukaisesti, kerrotaan Ruuskasen manageritoimiston tiedotteessa. Toipuminen Amsterdamin keihäsfinaalin aikaisista loukkaantumisista ja häntä muutoinkin vaivanneista terveydellisistä ongelmista on sujunut hyvin. Ruuskanen on pystynyt harjoittelemaan täysipainoisesti ja valmistautumaan yhdessä taustajoukkojensa kanssa lähinnä Tanhuvaaran Urheiluopistolla.

Maanantaina oli Antin viimeinen lääkärintarkastus Kuopiossa. Lääkärit Jukka Siljander ja Urho Väätäinen tutkivat hänet ja fysiatrian erikoislääkäri Jukka Siljander totesi, että Amsterdamin keihäsfinaalissa sattunut pitkittäisen lähentäjälihaksen osittainen revähdys reidessä, sekä osittainen revähdys leveässä selkälihaksessa ovat parantuneet täysin.

Ruuskanen teki viime sunnuntaina Pielavedellä viimeisen heittoharjoituksensa ennen Rioa. Kaikki meni hyvin ja tärkein anti urheilijalle itselleen oli havaita, ettei kipuja ollut. Valmentaja Jarmo Hirvosen mukaan valmistautuminen on sujunut alun ongelmia lukuun ottamatta hyvin. Ruuskanen tiimeineen lähteekin Rioon luottavaisin mielin.

Ruuskanen lähtee keskiviikkoaamuna Kuopiosta kohti Helsinkiä, jossa hän liittyy Olympiajoukkueen mukaan ja matkaa jo saman päivän aikana kohti Brasiliaa.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat