Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tuula Tenkanen teki hurjan nousun – jatkaa edelleen taistoa olympiamitalista!

Tuula Tenkanen jatkaa kärkikamppailussa mukana naisten laser radial -luokassa. Hän aloitti lauantain purjehdukset mainiosti.

urheilu
Tuula Tenkanen
AOP

Suomalaispurjehtija Tuula Tenkanen aloitti lauantaina naisten laser radial -luokassa mainiosti. Hän oli lauantain ensimmäisen lähdön toinen. Kokonaiskilpailussa Tenkanen jatkaa neljäntenä.

26-vuotias Tenkanen aloitti päivän ensimmäisen lähdön kuitenkin tahmeasti. Toisella merkillä hän oli sijalla 22, mutta nousi kolmannella merkillä jo toiseksi. Hallitseva EM-pronssimitalisti piti kakkossijan lähdön loppuun saakka. Lähdön voitti ihmeparantumisen kokenut Belgian Evi Van Acker.

Laser Radial -luokassa on jäljellä enää yksi lähtö tänään ennen maanantain mitalilähtöä.

10 parhaan mitalilähtöön säilyvät aiemmat pisteet, mutta siitä saa myös kaksinkertaiset pistelukemat normaalilähtöihin verrattuna.

Tapio Nirkko oli miesten Finnjollan päivän ensimmäisessä lähdössä 20:s. Hän on kokonaistilanteessa 14:s, kun Finnjollassa on jäljellä kolme lähtöä mitalilähdön lisäksi. Tänään purjehditaan Finnjollassa vielä yksi lähtö.

Camilla Cedercreutz ja Noora Ruskola pääsivät naisten 49erFX-luokan ensimmäisessä lähdössä maaliin sijalla 16. He ovat kokonaistilanteessa sijalla 12. Luokassa on jäljellä vielä yhteensä 10 lähtöä mitalilähdön lisäksi.

Miesten Laser-luokassa Kaarle Tapper jäi sijalle 23 päivän ensimmäisessä lähdössä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat