Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

ALMA valloittaa Riossa asti – suomalaislupauksen biisi soi olympialaisissa

Rion yleisurheilustadionin DJ kohotti kisatunnelmaa ALMAn ja Felix Jaehnin Bonfire-kappaleella.

urheilu
Alma.
20-vuotias Alma Miettinen kuuluu Suomen lupaavimpiin pop-tulokkaisiin.Outi Kuitunen / Yle

Rion olympialaisten yleisurheilustadionilla kuultiin sunnuntai-iltana suomalaista musiikkiosaamista. Stadionin DJ soitti naisten 400 metrin välierien aikana suomalaislaulaja ALMAn ja saksalais-DJ Felix Jaehnin yhteiskappaletta Bonfire.

20-vuotias Alma Miettinen julkaisi kesäkuussa Karma-debyyttisinglensä. Kappaletta on kuunneltu suoratoistopalvelu Spotifyssa yli kymmenen miljoonaa kertaa. Suomen musiikkimarkkinoiden lisäksi ALMA on herättänyt paljon kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

Bonfire-kappale on toistettu Spotifyssa 16,5 miljoonaa kertaa. Suomen lisäksi biisi on saanut hienon vastaanoton Saksassa, jossa se on ollut jo kuukauden ajan Spotifyn kuunnelluimpia kappaleita.

Viikonloppuna ALMA esiintyi Helsingissä Flow-festivaaleilla. Superlupauksen uran ensimmänen soolokeikka sai 5000 katsojaa vetävän festivaaliteltan täyteen.

ALMA on PME Recordsin artisti. Pohjoismaissa ja Baltiassa Alman musiikin jakelusta ja markkinoinnista vastaa Warner Music. Muualla maailmassa oikeudet ovat Saksan Universal Musicilla.

Tutustu Alman musiikkiin Spotifyssa (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat