UFC:n ykköstähti palautti kunniansa – voitti hurjan viiden erän taiston

Conor McGregor kukisti UFC202-illan pääottelussa Nate Diazin tuomarien päätöksellä.

urheilu
conor mcgregor
AOP

Viime maaliskuussa Las Vegasissa vapaaottelun kuninkuusluokan UFC:n välisarjan ottelussa Nate Diazille yllättäen taipunut Conor McGregor sai Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna revanssinsa.

Irlantilainen McGregor voitti Las Vegasin UFC202-illan pääottelussa yhdysvaltalaisen Diazin hurjan viiden erän taiston jälkeen tuomariäänin.

Aktiivisena ottelijana tunnettu McGregor aloitti taiston aggressiivisesti ja oli niskan päällä kaksi ensimmäistä erää. Diaz putosi sekä ensimmäisessä että toisessa erässä lattiaan kaksi painoluokkaa ylemmässä sarjassa otelleen irlantilaisen iskuista.

Toisen erän lopulla sisukas Diaz sai kuitenkin väsähtäneen McGregorin horjumaan tehokkailla iskuillaan ja ottelu näytti kääntyvän jenkille. Diaz oli kolmannen erän lopulla erittäin lähellä McGregorin pudottamista väkevillä lyöntisarjoillaan, mutta pienikokoisempi vastustaja piti pintansa ja selvisi erästä.

Verisen ottelun kaksi viimeistä erää oli tasaisempaa vääntöä. Diaz sai ottelun viimeisellä minuutilla McGregorin lattiaan, mutta ei pystynyt tyrmäämään tätä.

Tuomariäänet menivät McGregorille 48-47, 47-47, 48-47. Hän on nyt voittanut 23 ammattilaisottelustaan 20 ja hävinnyt kolme.

- Kuningas on palannut! McGregor rehvasteli taiston jälkeen yleisölle Viasatin lähetyksessä.

Käsittämättömän määrän iskuja ottelussa ottanut Diaz oli tuloksesta luonnollisesti eri mieltä.

- Mielestäni voitin tämän ottelun. Tulin tähän kamppailuun huonommassa kunnossa kuin edelliseen loukkaantumisten vuoksi. Hänen olisi pitänyt tyrmätä minut. Olen valmis uuteen otteluun. Tulen takaisin, Diaz kommentoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat