Suora

  • Jalkapalloilija Roosa Bröijer: " Liigalisenssin epääminen tuli täytenä sokkina"
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - CAN
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CMR - NZL
  • Urheiluruutu
  • Pakettipommi
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SWE - USA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: THA - CHI
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Jokereiden voimanpesä lupaa: "Hyvällä tavalla urheilullinen kosto"

Viime kevään pudotuspelipettymys tarjoaa Jokereille voimaa KHL-jäille. Jesse Joensuu lupaa kaukaloon ilkeämmän narrilauman.

urheilu
Jesse Joensuu

Jesse Joensuu on valmis uransa toiseen kauteen jääkiekon KHL-liigassa. Alkavalla kaudella Helsingin Jokerit on Joensuun näköinen joukkue: iso, ilkeä ja toivottavasti myös tehokas.

- Onhan se selvää, kun katsoo millaisia pelaajia olemme hankkineet. Olemme pyrkineet parantamaan sillä saralla. Meillä on tänä vuonna hyvä taisteluilme ja toivottavasti saamme jätkämäisen meiningin runkosarjaan, Joensuu kertoi.

Jokerit satsasi pelaajamarkkinoilla sekä taitoon että kovuuteen. Haaviin tarttuivat muiden muassa AHL:ssä kovaa jälkeä tehnyt kanukkiväkkärä Joey Hishon, juuttijärkäle Oliver Lauridsen ja satakiloinen savolainen Rasmus Rissanen.

Seuran tavoitteet ovat keväässä. Kahtena edelliskautena Jokerit on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja jäänyt kamppailupelamisessa alakynteen.

Viime keväänä Jokerit hyytyi heti pudotuspelien avauskierroksella Torpedoa vastaan. Kuuma ottelusarja muistetaan venäläisjoukkueen useista kyseenalaisista tempauksista.

- Kyllä se otti niin paljon päähän...mitenköhän sen nyt sanoisi kauniisti. No, otti päähän. Olen pyrkinyt unohtamaan sen ajattelun. Yritämme saada sen nyt hyvällä tavalla urheilullisesti kostettua niin, että pelaamme paremmin, Joensuu kommentoi hymyillen.

Joensuun mukaan uusi päävalmentaja Jukka Jalonen on tuonut omat mausteensa Jokereiden peliin, vaikka itse pelitapa ei ole juurikaan muuttunut.

- Meillä on vähän ripeämpää ja jämäkämpää toimintaa ja hiukan aggressiivisempi tyyli. Toivottavasti se toimii. Meillä on isojen äijien lisäksi todella paljon taitoa. Hyvässä joukkueessa on sopiva sekoitus, jossa duunarit auttavat taitopelaajia.

Jokerit avaa KHL-kautensa tiistai-iltana Moskovassa vierasottelulla Spartakia vastaan.

Katso Jesse Joensuun koko haastattelu yllä olevaa kuvaa klikkaamalla!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat