Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 4. osakilpailu, Iowa

Takaa-ajon MM-kulta maistui Mäkäräiselle – "Ihan eri meininki kuin vetää leirikisoja"

Ampumahiitäjä Kaisa Mäkäräinen testasi virettään rulla-ampumahiihdon MM-kisoissa Virossa hyvin tuloksin. Kaksi maailmanmestaruutta saivat joensuulaisen suupielet hymyyn.

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen
Yle

Kaisa Mäkäräinen testasi viikonloppuna kuntoaan rulla-ampumahiihdon MM-kisoissa Viron Otepäässä muun Suomen joukkueen kanssa. Mäkäräisen saldo kisoista oli kaksi maailmanmestaruutta, kun kultaa tuli sekaviestin lisäksi myös sunnuntain takaa-ajosta.

- Kiva välipala päästä hiihtämään vähän kisoja ja mukaan kisatunnelmaan. Onhan tällaisissa kesäkisoissa ihan eri meininki kuin vetää leirikisoja oman porukan kesken, voittoaan maalissa iloisesti tuulettanut Mäkäräinen kertasi.

Vaikka Virossa nähtiin vain osa ampumahiihdon maailmancupia kiertävistä urheilijoista, Mäkäräinen jätti takaa-ajossa taakseen muun muassa viime kauden kokonaiskilpailussa seitsemänneksi sijoittuneen Ukrainan Olena Pidrushnan.

- Oli tosi tärkeää, että olimme täällä mukana ja saimme myös joukkueena tosi hyviä tuloksia. Etenkin olen tosi iloinen viestikullasta. Tästä on hyvä jatkaa kesäharjoittelua, Mäkäräinen hymyili aurinkoisena.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat