Kirittäret ja Virkiä tarrasivat finaalipaikkaan, sarjat katkolla keskiviikkona

Jyväskylän Kirittäret ja Lapuan Virkiä hakivat naisten Superpesiksen välierissä vierasvoitot ja nousivat voiton päähän finaalipaikasta.

urheilu
Kirittärien Virpi Hukka
Tomi Hänninen

Naisten Superpesiksen välierissä Jyväskylän Kirittäret ja Lapuan Virkiä ottivat toiset kiinnityksen finaalipaikkaan. Kirittäret kaatoi Porin Pesäkarhut 2-1s (2-5, 3-0, 1-0) ja Virkiä haki voiton Rauman Lukosta 1-0 (1-1, 1-0).

Rauman ja Lapuan välisessä ottelussa nähtiin draamaa avausjaksolla. 1-1-tasatilanteessa Lapua juhli jo jakson voittojuoksua, mutta tuomarit hylkäsivät lopulta juoksun laittomana.

Toisella jaksolla Lapuan Saija-Maria Saari kotiutti Paula Salorannan ja varmisti vähäjuoksuisen ottelun voiton. Lapua johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja finaalipaikka on sille katkolla kotiyleisön edessä keskiviikkona.

- Ulkopelissä teimme vähemmän virheitä emmekä antaneet vastustajalle tilanteita. Sisäpeli oli hieman heikompaa, mutta tärkeät pisteet saimme tehtyä, Virkiän Janette Lepistö totesi.

Runkosarjan voittaja Kirittäret haki toisen välierävoiton Porista supervuoron jälkeen. Pesäkarhut onnistui ensimmäisellä jaksolla viidesti, mutta jäi toisella jaksolla juoksuitta.

Supervuorossa jyväskyläläiset nousivat voittoon Iina Valkeejärven kotiutettua Virpi Hukan. Myös Kirittärillä on mahdollisuus katkaista sarja keskiviikkona.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat