Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Vahvistus: Maajoukkuetoppari SJK:n riveihin – "Huippuvahvistus meille"

Parhaillaan Suomen maajoukkueen mukana oleva toppari Juhani Ojala siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhon riveihin.

urheilu
Juhani Ojala kuvassa
Juhani Ojala maajoukkuepaidassa.Tomi Hänninen

Suomen maajoukkueen puolustaja Juhani Ojala siirtyy SJK-paitaan. Seura ja Ojala solmivat pelaajasopimuksen, joka käsittää kauden 2016 lopun ja seuraavan kauden 2017.

Ojala siirtyy SJK:n harjoitusvahvuuteen maanantaina 5.9. pelattavan Huuhkajien MM-karsintaottelun jälkeen ja hän on joukkueen käytettävissä heti.

- Todella hyvät fiilikset siirrosta. Itselläni on ollut erittäin vaikeat viimeiset kaksi vuotta. Pelit ovat jääneet vähiin vakavan polvivamman sekä vaikeiden Venäjän aikojen vuoksi, joten siksi koin, että haluan tulla Suomeen ja saada uuden alun uralleni, Ojala kertoi SJK:n tiedotteessa.

Kaikkiaan 16 ottelua A-maajoukkueessa pelannut 27-vuotias Ojala edusti edelliset kolme ja puoli vuotta Venäjän pääsarjassa pelaavaa FK Terek Groznyita. Ennen sitä hän pelasi kaksi kautta Sveitsin pääsarjassa Young Boys Bernin paidassa.

HJK:n kasvatti on voittanut Suomen mestaruuden kolmesti, ja hänet on valittu kertaalleen Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi. 191-senttisen Ojalan pelipaikka on keskuspuolustuksessa.

- Ojala on erittäin laadukas pelaaja, joka on kärsinyt vammoista viime vuosina. Päästessään täyteen pelikuntoon hän on huippuvahvistus meille, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tiedotteessa.

Hallitseva mestari SJK on Veikkausliigassa vasta seitsemäntenä.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat