Kerber murskasi yhdysvaltalaisteinin ja eteni vakuuttavasti jatkoon

Saksan Angelique Kerber ei antanut 17-vuotiaalle Catherine Bellisille mahdollisuuksia, vaan eteni vakuuttavasti US Openin neljännelle kierrokselle.

urheilu
Angelique Kerber.
EPA

Tenniksen US Openissa naisten kaksinpelin toiseksi sijoitettu Angelique Kerber eteni vakuuttavasti neljännelle kierrokselle, kun hän kaatoi Yhdysvaltain Catherine Bellisin erin 6-1, 6-1.

Saksalainen Kerber on tällä kaudella tehnyt todellista läpimurtoaan huipulle ja noussut haastamaan maailman kärkeä. Sillä tiellä 17-vuotias Bellis joutui vastaantulijaksi ja Kerber eteni jatkoon 55 minuutissa.

- Onnittelut CiCille (Bellis) hienosta turnauksesta, hänellä on edessään hieno tulevaisuus, Kerber antoi tunnustusta nuorelle lahjakkuudelle.

- Tämä oli tennisurani paras kokemus, pelata häntä (Kerber) vastaan Arthur Ashe Stadiumilla. Hän on yksi parhaista, tällä hetkellä maailman paras Serena Williamsin rinnalla, Bellis hehkutti tappiosta huolimatta.

Kerber kohtaa neljännellä kierroksella Tshekin Petra Kvitovan. Kaksikon aiemmista kohtaamisista molemmat ovat voittaneet neljä.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat