Suora

  • Uinnin EM alkuerät
  • Elävä arkisto esittää

Kosovon pelaajat uskovat voittoon: "Ei mahdotonta, vaikka vastassa on erittäin hyvä joukkue"

Huuhkajien MM-karsintavastus Kosovo harjoittelee jo Suomessa. Kosovolaispelaajat uskovat syvästi "vahvan" ja "järjestäytyneen" Suomen olevan kaadettavissa.

urheilu
Kosovon pelaajat ennen maan ensimmäistä virallista maaottelua Färsaaria vastaan 3.6.2016.
Kosovon pelaajat kunnioittivat kansallishymniä ennen maan ensimmäistä virallista maaottelua Färsaaria vastaan 3.6.2016.AOP

Suomen jalkapallomaajoukkueen MM-karsinnat alkavat maanantaina ensi kertaa arvokisoihin karsivaa Kosovoa vastaan. Toukokuussa kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan tunnustuksen saanut maa lähtee "vahvaa" Suomea vastaan kunnioittaen, mutta voittoa hakien.

- Ottelusta tulee rankka ja vaikea. Näimme Suomen ottelun Saksaa vastaan, ja he ovat kentällä hyvin järjestäytyneitä. Meidän on iskettävä vastahyökkäyksillä, sillä meillä on erittäin nopeita pelaajia, jotka taitavat myös maalinteon, pohti seuratasolla FCRB Salzburgia edustava Valon Berisha Kosovon jalkapalloliiton sivuilla julkaistussa tiedotteessa.

- Tämä on meille historiallinen ottelu, joten yritämme voittaa kaikin voimin. Se ei ole mahdotonta, vaikka vastassa on erittäin hyvä joukkue, suitsutti puolestaan puolustaja Avni Pepa.

Kosovo on pelannut Fifa-hyväksynnän jälkeen vasta yhden virallisen maaottelun. Kesäkuun koitos Färsaaria vastaan päättyi 2-0-voittoon. Suomeen maajoukkue saapui ilmeisesti perjantai-iltana, ja valmistavat harjoitukset ja majoittuminen on tehty Eerikkilässä.

- Osaamme kaikki odottaa vaikeaa peliä, mutta uskon voittoomme. Suomi ansaitsee arvostuksemme, mutta halumme ja tahtomme voittaa on niin suuri, että uskon meidän saavuttavan tavoitteemme, julisti Erol Zejnullahu.

MM-karsintaottelu Suomi - Kosovo maanantaina 5. syyskuuta kello 21.45. Suora lähetys TV2:lla, Yle Areenassa ja Yle Puheella.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat