PK-35 Vantaan kapteeni jätti kriisiseuran - "Vanha mies tarvitsee nyt vähän tilaa hengittää"

Kim Raimi on purkanut sopimuksensa PK-35 Vantaan kanssa. Seuralla on ollut vaikeuksia palkanmaksun kanssa.

Kuva: AOP

PK-35 Vantaan kapteeni Kim Raimi on purkanut sopimuksensa seuran kanssa (siirryt toiseen palveluun). Raimi halusi purkaa sopimuksensa vasta siirtotakarajan jälkeen, koska ei aio edustaa syksyn aikana enää muita seuroja.

Vantaalaisseura on ollut otsikoissa koko kauden talousongelmien ja sisäisten ristiriitojen vuoksi. Seuralta muun muassa vähennettiin kuusi sarjapistettä maksurästien takia. Elokuun lopulla kerrottiin, että pelaajien palkkoja on maksamatta.

Vantaalta on kauden aikana lähtenyt muun muassa päävalmentaja Shefki Kuqi ja tämän veli, hyökkääjä Njazi Kuqi. Aivan ennen elokuun loppua seuran jättivät Ilari Äijälä, Nosh A Lody ja Aleksi Ristola.

- Kiitos kaikille yhteisistä hyvistä ja huonoistakin hetkistä. Toivon todella, että nuoret pelaajat onnistuvat. Vanha mies tarvitsee nyt vähän tilaa hengittää ja ensi kauteen lähdetään taas uudella innolla, Raimi sanoo tiedotteessa.

PK-35 Vantaa on puhuttanut koko kauden ajan. Yle Urheilun asiantuntija Erkka V. Lehtola luonnehti seuraa aikapommiksi. Raimi itse on kuvaillut kautta helvetiksi.