Suora

  • Superpesiksen finaalit
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 1. osakilpailu, Hell RX

Ei sittenkään ritareita Las Vegasiin? Uuden NHL-seuran omistaja käyttänyt hämäysnimiä

Las Vegasin omistaja hämäsi ahneita rekisteröimällä tahallaan vääriä nimiä NHL:n laajennusjoukkueelle.

urheilu
Las Vegasin uusi seura pelaa T-Mobile Arenassa.
Las Vegasin uudella seuralla on jäähalli – enää puuttuuvat nimi ja pelaajat.AOP

Jääkiekkoliiga NHL:ää seuraavien parissa on pitkin kesää kuhistu Las Vegasissa kaudella 2017-2018 aloittavasta uudesta seurasta. Elokuussa uutisoitiin laajasti, että liigan tuorein joukkue tullaan tuntemaan todennäköisesti Las Vegasin "Ritareina", tarkkasilmäiset kun olivat äkänneet, että laajennusseura oli varannut oikeudet muun muassa nimiin Desert Knights, Golden Knights ja Silver Knights.

Mutta lasvegasilaisseuran omistaja Bill Foley hämäsikin meitä kaikkia, kuten käy ilmi miehen NHL:lle antamasta haastattelusta. Foley totesi rekisteröineensä tahallaan useita joukkuenimiä, joista valtaosa on täysin tekaistuja.

- Ja sekös on jo monia ehtinyt ärsyttää, Foley nauroi NHL:lle.

Artikkelin mukaan Foley haluaa Las Vegasin seuralleen edelleen sekä armeijataustaan että paikalliskulttuuriin viittaavan nimen. Monet rekisteröidyistä nimistä – erilaiset ritarit etunenässä – oli kuitenkin tarkoitettu onnenonkijoiden hämäämiseen.

- Nimet nousivat uutisiin asti ja ahneet rupesivat varaamaan internetistä niiden perusteella domain-nimiä, bisneskonkari Foley kertoi.

Foley paljasti myös, että uuden joukkueen väriteemat ja logo ovat viimeistelyä vaille valmiit. Uusi seura on tarkoitus julkistaa suurelle yleisölle, kun NHL-kausi 2016-2017 alkaa lokakuussa.

- Olen ollut aika itsepäinen koko nimiasian kanssa ja puntaroinut tarkkaan, mitä arvoja haluan seurallani edustaa. Minulla on vain yksi mahdollisuus tehdä se oikein, Foley totesi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat