Jälleen yksi takaisku Ruotsin World Cup –joukkueelle? –  Vatasen NHL-joukkuetoveri sairaalassa

Ruotsin jääkiekkomaajoukkueella on ollut lukuisia loukkaantumishuolia ennen World Cup -turnauksen alkua. Nyt joukkoon liittyi Anaheim Ducksissa viime kaudella pelannut Rickard Rakell.

Rickard Rakell. Kuva: AOP

Ruotsin jääkiekon World Cup –joukkueen loukkaantumiset ja sairastumiset eivät ota loppuakseen. Tällä kertaa joukkueesta on sivuun jäämässä puolustaja Rickard Rakell. Ruotsin päävalmentajan Rikard Grönborgin mukaan Rakell ei matkustanut sunnuntaina joukkueen kanssa Yhdysvaltojen Washingtoniin. Ruotsi pelaa kaupungissa keskiviikkona esiottelun Euroopan joukkuetta vastaan.

Grönborgin mukaan Rakell jäi Ruotsissa Göteborgin sairaalaan. Hänelle tehdään lisätestejä. Grönborg ei täsmentänyt, mistä on kyse, mutta puhui sairastapauksesta.

Ruotsi voi korvata Rakellin vielä ensi perjantaihin mennessä. Mutta päävalmentaja Grönborgin mukaan he keskittyvät nyt tutkimaan, mikä on Rakellin tilanne.

Rakell edusti viime kaudella Sami Vatasen tavoin NHL:ssä Anaheim Ducksia. Hyökkääjä teki 72 ottelussa tehot 20+23.

Aiemmin Ruotsin World Cup -joukkueesta ovat joutuneet jäämään pois loukkaantumisten takia Alexander Steen, Niklas Kronwall, Henrik Zetterberg ja maalivahti Robin Lehner. Myös Marcus Krügerin pelättiin jäävän loukkaantumisen takia pois Ruotsin kokoonpanosta, mutta hän oli mukana Ruotsin jääharjoituksissa sunnuntaina.