Suora

  • Rytmisen MM, vanne- ja pallofinaalit
  • Painin MM: Kreikkalais-roomalainen paini
  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, Turkki - Valko-Venäjä
  • Urheiluruutu
  • Rytmisen MM, vanteen ja pallon loppukilpailut

Pohjois-Amerikan nuoret ovat takoneet murskalukemia ennen World Cupia – kapteenista povataan silti floppia

Pohjois-Amerikan joukkueen kapteenin Connor McDavidin pelivire on herättänyt kysymyksiä ennen World Cupia. Joukkue on tehnyt esiotteluissa 11 maalia, mutta McDavidilla ei ole pistettäkään.

urheilu
Connor McDavid
AOP

Jääkiekon World Cupissa pelaava Pohjois-Amerikan joukkue eli Kanadan ja Yhdysvaltojen alle 23-vuotiaiden joukkue on jyrännyt kahdesti esiotteluissa Euroopan joukkueen. Viimeksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Pohjois-Amerikan joukkue myöhensi Euroopan joukkueen 7–4.

Yhteensä joukkue on tehnyt 11 maalia. Joukkueen kanadalainen kapteeni Connor McDavid ei ole tehnyt yhtään tehopistettä.

Amerikkalaismedia vaatikin ottelun jälkeen vastauksia 19-vuotiaalta McDavidilta pelivireeseen. Voisiko viime vuoden NHL:n ykkösvaraus olla floppi World Cupissa?

– Olen varma, että näitte paljon asioita, jotka eivät loppupeleissä merkitse mitään, McDavid vastasi World Cupin verkkosivuilla.

– Olemme voittaneet kahdesti. Se on ainoa asia, joka merkitsee. Meillä on pelissä asioita, jotka tarvitsevat kohennusta. Minulla ei ole ollut henkilökohtaisesti ollut sellainen alku kuin haluaisi. Mutta nyt on mennyt kaksi peliä kautta. Miksi minun pitäisi olla huolissani?

Seuraavaksi Pohjois-Amerikan nuoret kohtaavat keskiviikkona esiottelussa Tshekin joukkueen. World Cup alkaa ensi viikonloppuna. Suomi kohtaa avausottelussa juuri Pohjois-Amerikan nuoret sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa klo 3.00.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat