Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Jonatan Johansson: ”Syypäinä tuomarit, pelaajat, onni - ja Beyoncé!”

Huuhkajien ex-hyökkääjä Jonatan Johansson arvioi viikonlopun Valioliigakierroksen kiinnostavimmat tapahtumat.

urheilu
Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho
AOP

Johanssonin mukaan syyllisten löytäminen näyttää olevan Valioliigassakin kaikkein tärkeintä, kun oma peli ei kulje. ”Yllättäen” managerit ovat täysin syyttömiä tappioputkiin. Ainakin jos puhutaan Manchester Unitedista ja Sunderlandista.

Päitä putoaa

Otetaan aluksi kylmä fakta: Manchester United oli erittäin huono jalkapallojoukkue Watfordia vastaan. Watford ansaitsi täysin voittonsa ja se olisi voinut tehdä paljon enemmänkin maaleja ManU:n verkkoon.

Unitedin keskikentän akseli Pogba-Fellaini-Rooney ei vain yksinkertaisesti toimi. Pogba joutuu hakemaan palloa koko ajan melkein omalta rankkarirajalta, koska Rooneyta ei näytä juokseminen tällä hetkellä nappaavan liiaksi. Jose Mourinhon on pakko tehdä jotain muutoksia. Brittein saarilla käydäänkin kovaa arvuuttelua siitä, kuka kolmikosta katselee ensi viikonloppuna peliä penkiltä – ja kenen kanssa.

On myös mielenkiintoista seurata, kuinka mielipiteet vaihtuvat lehdistössä. Vielä viikko sitten Manchester United oli brittilehdistön mielestä suurin piirtein maailmanhistorian paras jalkapallojoukkue. Kolmen perättäisen tappion jälkeen media on antamassa kenkää kaikille.

Ja vaikka lunta tuleekin tupaan, Jose Mourinhossa ei ole mitään vikaa, ainakaan Jose Mourinhon mielestä. Pelaajat ovat huonoja, tuomarit ovat huonoja eikä onnikaan ole puolella. Näin se käy.

Ei Mourinhon valitusvirsi kuitenkaan ole mitään lausuntoautomaatti David Moyesin rinnalla. Moyesin mukaan yksi syyllinen Sunderlandin huonoon alkukauteen on pop-tähti Beyoncé. Hän kun sattui esiintymään Stadium of Lightilla kauden alla, jonka seurauksena Sunderland joutui vetämään viimeistelyharjoitukset evakossa.

Jos ei muuta, niin Moyesista on näemmä kuoriutumassa suuri humoristi. Ainakin Newcastlen fanien mielestä!

Viikon kuitti

Manchester City jyrää vahvasti voitosta voittoon. Viikonloppuna se teki selvää jälkeä Bournemouthista ilman sen suurempia vaikeuksia. Kaikkein paras tuli kuitenkin ottelun jälkeen, kun City-manageri Pep Guardiola kertoi Bournemouthin olleen ensimmäinen joukkue liigassa tällä kaudella, joka yritti pelata heitä vastaan oikeata jalkapalloa.

Muistutuksena, että viikko sitten City voitti Unitedin Manchesterin derbyssä…

Liverpool näyttää löytävän jyvän vihdoinkin

Jürgen Kloppilla on muihin TOP-4 seuroihin verrattuna pullat melko hyvin uunissa. Hänellä on joukkueessaan maailmanluokan pelaajia, budjettia riittämiin, mutta paljon vähemmän paineita niskassaan kuin muilla huippujoukkueilla.

Liverpool pelasikin loistavan ottelun Chelsean vieraana, ja mikä yllättävintä, sen puolustus on alkanut viime aikoina pitämään. Tiedä sitten, mutta jotenkin Liverpoolin nykymenosta henkii tietty rentous. Toivottavasti tämä tulee näkymään myös tasaisempana suorittamisena. Siinä on Kloppilla vielä yksi vuori ylitettävänä.

Jonatan Johansson

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat