Bobrovski jäi yksin Kanadan hyökkäystä vastaan - "En muista tilanteita"

Venäjän maalivahti venyi kiekon tielle välierässä Kanadaa vastaan yhteensä 42 kertaa. Sergei Bobrovski pelasi kaikesta huolimatta unelmaillan.

Kuva: AOP

Sergei Bobrovski torjui kahden erän ajan lähes kaiken, kun Kanada vei peliä Venäjää vastaan World Cupin välierässä. Maalivahti napsi pelkästään ensimmäisen 40 peliminuutin aikana 33 torjuntaa 35 laukauksesta.

Yhteensä Bobrovskille kertyi 42 torjuntaa välierässä, joka päättyi Kanadan 5-3-voittoon.

Puolustaja Andrei Markov myönsi, että "Bob" jäi pelissä täysin yksin. Kanada tavoitti Venäjän 2-1-johdon toisessa erässä osin Markovin virheestä, sillä puolustaja ei onnistunut riistämään kiekkoa Sidney Crosbylta vain hetkeä ennen 2-2-maalia.

- Emme auttaneet häntä tarpeeksi. Hän mahtava, kuten tavallista. Mutta meidän olisi pitänyt tehdä enemmän, paljon enemmän, Markov vuodatti turnauksen kotisivulla (siirryt toiseen palveluun).

- Hän pelasi uskomattoman ottelun. Noin 50 laukausta, se on todella kova urakka. Hän pelasi hyvin. Emme pysty muuttamaan enää mitään, Aleksei Jemelin totesi.

Bobrovski itse ei lähtenyt kritisoimaan omiaan. Maalivahdin mukaan hän ei edes ehtinyt ajatella pelin ryöstämistä huipputorjunnoilla. Urakkaa oli tarpeeksi muutenkin.

- En muista valtaosaa tilanteista, koska yritin keskittyä seuraavaan hetkeen. Oloni oli mahtava. Yritin kaikkeni joukkueelle ja tein töitä. Annoin kaikkeni, mutta he olivat parempia.