Komarovin kolaama NHL:n tähtipakki jälleen kaukalossa - "Se näytti vähän pelottavalta"

Aaron Ekblad on hiljalleen palaamassa jäälle World Cupin säikähdyksen jälkeen. Leo Komarov niittasi puolustajan jään pintaan Suomen ja Pohjois-Amerikan joukkueen kohtaamisessa.

Kuva: AOP

Florida Panthersin seurajohto saattoi huokaista helpotuksesta, kun Aaron Ekblad hyppäsi kaukaloon NHL-joukkueen kauteen valmistaviin harjoituksiin lauantaina.

Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkueessa pelannut Ekblad sai tärskyn, kun Suomen Leo Komarov taklasi tätä World Cupin B-lohkon avausottelussa. Komarov pääsi jysäyttämään puolustajaa hyökkäyspäädyssä ja nuori mies kellahti selälleen.

Panthers pelkäsi ensin aivotärähdystä ja pelaaja vedettiin pian pois turnauksesta. Nyt päävalmentaja Gerard Gallant kuitenkin vakuuttaa, että Ekblad on kunnossa.

- Hän on jo luistimilla. Tilanne näytti vähän pelottavalta, mutta hän on kunnossa. Katsotaan, mikä olo on harjoitusten jälkeen, mutta kaikki vaikuttaa hyvältä, Gallant sanoi NHL:n verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Vasta 20-vuotias Ekblad kuuluu nuorekkaan Floridan eturivin pelaajiin yhdessä muun muassa Aleksander Barkovin ja Jonathan Huberdeaun kanssa. Puolustaja tienaa nykyisellä sopimuksellaan kaudesta 7,5 miljoonaa dollaria eli noin 6,7 miljoonaa euroa.

Panthersiltä World Cupiin lähtivät Ekbladin lisäksi Barkov ja Jussi Jokinen sekä Vincent Trocheck.

- Turnausta edelsi puolentoista viikon harjoitusleiri, jokunen harjoituspeli ja sitten kolme kovaa ottelua. Se on ehdottomasti hyväksi näille pelaajille. Mutta juuri nyt he tarvitsevat pienen paussin, Gallant sanoi.