Suora

  • Kirjasto merellä

Kontiselle jälleen turnausvoitto - suomalainen nelinpelilegendan painajaisena

Henri Kontinen ja Dominic Inglot voittivat Pietarin ATP-turnauksen nelinpelin. Kontisella on ATP-turnausvoittoja jo 11.

urheilu
Henri Kontinen.
Suomen Tennisliitto

Henri Kontinen ja britti Dominic Inglot voittivat Pietarin ATP250-turnauksen nelinpelin. Finaalissa kaatuivat saksalainen Andre Begemann ja intialainen nelinpelilegenda, 43-vuotias Leander Paes tiukan super-tiebreakin jälkeen luvuin 4-6, 6-3, 12-10.

Kontinen ja Inglot olivat turnauksen ykkössijoitettuja. He pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä. Kontinen voitti Pietarin turnauksen myös viime vuonna Treat Hueyn kanssa. Kaikkiaan Kontisella on ATP-turnausvoittoja nyt 11 ja tänä vuonna viisi.

- Kaksi ensimmäistä ottelua olivat meille vähän vaikeita, sillä emme olleet pelanneet aiemmin yhdessä. Hyvin paransimme peliä kuitenkin, Kontinen sanoi Tennisliiton tiedotteessa.

- Meillä oli tiedossa, että kohtaamme pahimman vastuksemme finaalissa. Oli hauskaa pelata ja voittaa näin hienosti järjestetty kisa.

Kontinen on ollut viime aikoina melkoinen painajainen Paesille. Muutama viikko sitten Winston-Salemin loppuottelussa Begemannilla ja Paesilla oli viisi ottelupalloa Kontista ja Guillermo Garcia-Lopezia vastaan, mutta suomalais-espanjalainen pari voitti finaalin lopulta. Wimbledonissa Kontinen oli pudottamassa Paesia sekä nelinpelissä että sekanelinpelissä.

Suosittelemme

Tuoreimmat