Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

UFC:n supertähti yrittää historiallista tuplamestaruutta

Conor McGregorista tulee UFC:n ensimmäinen tuplamestari, jos hän voittaa Eddie Alvarezin kevytsarjan mestaruusottelussa New Yorkissa 12. marraskuuta.

vapaaottelu
conor mcgregor
Conor McGregor.AOP

Vapaaottelun suurimpiin tähtiin lukeutuva Conor McGregor pääsee ensimmäisenä UFC-ottelijana ottelemaan hallitsevana mestarina toisen painoluokan tittelistä.

Suurorganisaatio UFC kertoi ESPN:lle järjestävänsä kevytsarjan mestaruusottelun Eddie Alvarezin ja McGregorin välille. Titteliottelu käydään New Yorkissa 12. marraskuuta UFC205-illassa.

McGregor on jo hallitseva höyhensarjan mestari. Irlantilaisen piti otella ylemmän painoluokan mestaruudesta jo maaliskuussa, mutta Rafael dos Anjos loukkaantui ja ottelu ei toteutunut.

Tilalle järjestetyssä ottelussa McGregor hävisi Nate Diazille, jonka hän voitti uusintaottelussa elokuussa.

Alvarez puolestaan voitti kevytsarjan mestaruuden heinäkuussa dos Anjosilta ja on puhunut julkisuudessa halustaan kohdata McGregor.

Vain BJ Penn ja Randy Couture ovat UFC:n historiassa voittaneet mestaruuden useammassa painoluokassa. Kumpikaan ei kuitenkaan ollut eri sarjojen hallitseva mestari samaan aikaan.

Kevytsarjan lisäksi kahdessa muussakin sarjassa otellaan mestaruudesta, kun UFC palaa New Yorkiin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1997. Vastikään vapaaottelukiellon jälleen poistaneessa osavaltiossa nähdään myös välisarjan tittelitaisto Tyron Woodleyn ja Stephen Thompsonin välillä sekä naisten korsisarjan mestaruusottelu Joanna Jedrzejczykin ja Karolina Kowalkiewiczin välillä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat