Suora

  • Parayleisurheilun MM, kahdeksas kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa

Sami Jauhojärven kalusto kunnossa sponsorin talousvaikeuksista huolimatta

Sami Jauhojärvi on urheiluvälinevalmistaja One Way Sportin ykköshiihtäjä Suomessa. Yhtiön talousvaikeudet eivät juuri vaikuta olympiavoittajan hiihtokalustoon.

hiihto
Sami Jauhojärvi
Yle

Erityisesti hiihtosauvoistaan tunnettu One Way Sport hakeutui yrityssaneeraukseen viime keväänä. Samalla yhtiö luopui muun muassa Lahden MM-hiihtojen sponsorisopimuksesta ja yhteistyöstä Ranskan hiihtomaajoukkueen kanssa. Yksittäisiä urheilijoita One Way Sport tukee edelleen. Sami Jauhojärvi käyttää One Wayn suksia, mutta sponsorin ongelmista huolimatta Jauhojärven valmistautuminen ensi talven MM-kotikisoihin on sujunut suunnitellusti.

- Kesäharjoitteluvaatteet on tullut ajallaan, talviharjoittelukamppeita on viime vuodelta, että vaikka ei tulisikaan, niin pärjään niillä, Jauhojärvi kertoo.

- Sukset on tilattu, ne on tulossa. Sen verran se (yrityssaneeraus) vaikuttaa, että ne tulee muutamaa viikkoa myöhemmin. Mutta en minä syyskuussa ole muutenkaan paljoa lumella hiihtänyt.

Jauhojärvi vakuuttaa saavansa One Wayn ykköshiihtäjänä juuri haluamiaan suksipareja. Talousvaikeuksienkin keskellä One Way Sportilta löytyy suomalaiselle parhaita mahdollisia suksia.

- Ja jos ei löydy, niin teetetään lisää, Jauhojärvi kuittaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat