Koe uusi yle.fi

Suora

  • Lentopallon Challenge Cup: Kuusamo - Charleroi
  • Urheiluruutu

Matthewsin satumainen debyytti veti isän ja scoutin sanattomaksi – vastustajan veskaria ei

Niin NHL-legendat, pelaajatarkkailijat, joukkuetoverit, vastustajat kuin perheenjäsenetkin kiirehtivät kommentoimaan Auston Matthewsin uskomatonta debyyttiä.

urheilu
Auston Matthews juhlii joukkuetoverinsa kanssa maalia NHL-kauden avausottelussa Ottawaa vastaan.
AOP

Auston Matthews teki historiaa laukomalla neljä maalia NHL-debyytissään. Vaikka Toronto kärsi 4-5-tappion Ottawalle jatkoajalla, kesän ykkösvarauksen esitys nousi illan pääpuheenaiheeksi.

ESPN tavoitti (siirryt toiseen palveluun) kaksi lajilegendaa kommentoimaan Matthewsin esitystä. Sekä Mike Modano että Brett Hull olivat vakuuttuneita.

- Aivan uskomatonta. Tämä on nyt nuorten miesten peli, Dallas-legenda Modano kommentoi.

- Aika vaikuttava esitys ensimmäisessä ottelussa nuorelta pojalta, totesi puolestaan Hull, joka on eniten maaleja NHL:ssä tehnyt yhdysvaltalaispelaaja.

ESPN:n mukaan ottelua seurannut pelaajatarkkailija ei löytänyt edes sanoja Matthewsin ottelun analysointiin. Ottawan maalivahti Craig Anderson ei sen sijaan jäänyt sanattomaksi.

- Minut muistetaan Torontossa todella, todella pitkään yhdestä asiasta, Anderson vitsaili.

Toronton päävalmentaja Mike Babcock totesi, että ilta oli hänen parhaansa vuoden kestäneen päävalmentajapestin aikana. Babcock korosti kesän ykkösvarauksen kypsyyttä.

- Hän on mies. Hän on 19-vuotias, mutta käyttäytyy kuin olisi 27, Babcock sanoi ja kehui Matthewsin saamaa kasvatusta.

Myös Matthewsin vanhemmat Brian ja Ema olivat seuraamassa poikansa ensimmäistä NHL-ottelua. Pelaajatarkkailijan tavoin Brian Matthews oli poikansa esityksestä kovin hämmentynyt.

- Olen sanaton.

Suosittelemme

Tuoreimmat