Turun peli ei ratkaissut mitään

FC Interin ja PS Kemin maaliton tasapeli jätti vielä karsijanpaikan kolmen joukkueen ratkaistavaksi.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi pettyi tasapeliin. Kuva: Tomi Hänninen

PS Kemi olisi voitolla varmistanut sarjapaikkansa ilman karsintoja, mutta tasapelistä johtuen se joutuu edelleen pelaamaan FC Interin ja tänään tasapelin Tampereella pelanneen HIFK:n kanssa paikasta auringossa.

Pettymys tasapelin osalta oli Inter-leirissä suuri.

- Kemi tuli tänään hakemaan tasapeliä ja se onnistui siinä huolimatta meidän hallinnastamme. Teimme töitä hartavoimin, hallitsimme peliä, mutta varsinaiset maalipaikat jäivät vähiin. Kemi puolusti hyvin ja onnistui tavoitteessaan. Maanantain otteluun Rovaniemeä vastaan pitää parantaa omaa suoritusta, mutta kyllä me kiinnitämme vieläkin enemmän huomiota Malisen peluuttamiseen. Hyvä että se peli on Turussa, summasi ottelua Interin toinen valmentaja Jami Wallenius.

Kemin joukkueessa oltiin tyytyväisiä tulokseen.

- Meidän oli tavalla tai toisella katkaistava kuuden ottelun tappioputki. Ihan sama millä tavalla sen teimme, mutta nyt oli viimeinen hetki onnistua, Kemin valmentaja Jari Åhman kommentoi ottelua lyhyesti.

Inter-luotsi Shefki Kuqi totesi pelin jälkeen, että ottelu oli joukkueelta huonoin, mitä hänen aikanaan on pelattu.

- Ei vastustaja hyvä ollut, mutta me pelasimme huonosti. Tuomari vielä jakeli kortteja miten sattui ja vastustaja pelasi aikaa kramppien avulla.

Edelleen Turussa jäi kummittelemaan se mahdollisuus, että kaksi turkulaisjoukkuetta pelaa karsinnassa. Kaksi kierrosta vielä edessä sekä liigassa että ykkösessä. Aika näyttää toteutuuko se.

Turkka Talonen