HJK menetti hyppysissä olevan voiton - "On tämä mahtavaa kaikille ahvenanmaalaisille"

Ruotsinkielinen, autonominen Ahvenanmaa on lähellä jytkyä suomalaisessa jalkapallossa. HJK:ta se ei Helsingissä pysty voittamaan, mutta Veikkausliigan mestaruuden se voi voittaa.

urheilu
Diego Assis, IFK Mariehamn #25, Akseli Pelvas, HJK #31
Diego Assis, IFK Mariehamn #25, Akseli Pelvas, HJK #31Tomi Hänninen

Helsinki. Pääkaupungissa pelattiin tasokas peli. Kumpikaan ei varmistellut. Tasapeli maistui vierasjoukkueelle.

IFK:n Aleksei Kangaskolkka myönsi, että sai apuja tasoitusmaaliin.

- Ville Jalastolle sattui kömmähdys ja näin myös, että Thomas Dähne liukastui. Ne pitää kuitenkin haistella ne paikat.Juoksut on tehtävä. Niin se mahdollisuus tulee, kertasi Kangaskolkka.

- Tulos on iso asia meille. Pidettiin Klubi edelleen takana, ei päästetty ohi. On tämä mahtavaa kaikille ahvenanmaalaisille. Viime vuonna ei enää jaksettu cup-voiton jälkeen. Me ollaan itse ansaittu sarjajohto. Silti en halua puhua mestaruudesta. Pelit ratkaisee.

HJK:n kapteeni Sebastian Sorsa kiitteli joukkueen työmoraalia.

- Hyvä asenne jäbillä. Pidettiin palloa koko toinen jakso. Tiedettiin, että se on avain tulokseen. Kaikki tunnustus kuitenkin IFK:lle. Ei ollut huono joukkue ollenkaan. Tasoitukseen käyttivät vahvuuksiaan. Hyvää pääpelivoimaa. Ja vähän oli onnekas tasoitus, sanaili Sorsa.

- Ei me vielä luovuteta. Voi tapahtua mitä vaan. Ei IFK ota täyttä pottia lopusta. Kyllä sen tietää. Vedetään loppuun asti kunnialla. Mehän ollaan tällainen Die Hard -joukkue.

HJK:lle tuli murhetta lopussa, sillä maalin tehnyt Alfredo Morelos otti varoituksen lopussa. Korttitili täyttyi ja maanantain Ilves-ottelusta kolumbialainen maalinsylkijä on pois.

Jarmo Lehtinen

15.10. klo 08:26: Täydennetty Kangaskolkan sitaattia.

Suosittelemme

Tuoreimmat