Suora

  • Yhdistetyn SM: Mäkiosuus
  • Yhdistetyn SM
  • Yhdistetyn SM
  • Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
  • Hiihdon Suomen cup
  • Hiihdon Suomen cup
  • Pikaluistelun MC: Stavanger

Ilonen ei onnistunut kaventamaan eroa kärkimiehiin – ”Huipputulos jäi vähän piippuun”

Mikko Ilonen ei onnistunut haluamallaan tavalla golfin British Mastersin kolmannella kierroksella.

golf
Mikko Ilonen
Mikko IlonenAOP

Mikko Ilonen on British Mastersissa jaetulla 20. sijalla tuloksellaan -7 ja on kärjestä perässä 9 lyönin verran. Lahtelainen onnistui tekemään kymmenen ensimmäisen reiän aikana kolme birdietä, mutta viimeiset seitsemän reikää tuottivat kaksi bogia ja vain yhden birdien.

- Huipputulos jäi vähän piippuun. Pelasin ja nimenomaan löin draivejani erinomaisesti, oli kevyt olo. Viimeistely viheriöillä ei osunut kohdilleen, putterin kanssa takkuili, avauspäivän jälkeen jaetulla kärkisijalla ollut Ilonen kertasi tiedotteessaan.

Ilosella on vielä mahdollisuudet 10 parhaan joukkoon, sillä jaettua 10. sijaa pidetään hallussa tuloksella -9 ja jaetulla toisella sijalla ollaan tällähetkellä tuloksella -12. Kisaa johtaa kolmen kierroksen jälkeen Ruotsin Alex Noren tuloksella -16.

- Paljon on pelaajia tuloksellisesti pienessä kasassa. Sunnuntaina aukeaa takaa-ajajille tehdä nousua alhaisella tuloksella, ja sitä tuo kenttä kyllä tarjoaa, etenkin hyvällä kelillä jollaisesta tänään saatiin nauttia.

Roope Kakko pystyi jälleen parantamaan asemiaan ja nousi päivän tuloksellaan -3 kokonaistuloksissa jaetulle 34. sijalle ja yhteistulokseen -5.

- Tuloksen olen rakentanut hyvällä lähipelillä. Saan hyvällä prosentilla pallon reikään kahdella lyönnillä myös silloin, kun olen missannut viheriön. Silloin kun usko lähipeliin on olemassa, rohkeus lyöntipelissäkin on aivan eri tasolla, Kakko kertoi tiedotteessaan.

Sen sijaan Mikko Korhonen joutui pettymään raskaasti, kun hän teki 14. väylällä peräti triplabogin. Päivän kierrostuloksen +4 myötä Korhonen putosi yhteistuloksella +1 kilpailussa jaetulle 69. sijalle.

Suosittelemme

Tuoreimmat