Winnipegin yleisö huusi superlupausten kaksintaistelussa: ”Laine on parempi!”

Winnipeg Jetsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä NHL:n runkosarjan ottelussa huomio keskittyi Patrik Laineen ja Auston Matthewsin kohtaamiseen.

NHL
Patrik Laine kotiottelussa Bostonia vastaan.
Patrik LaineAOP

Vaikka pelaajat väittäisivät muuta, suuren yleisön silmissä torstain ottelu oli Patrik Laine vastaan Auston Matthews. Superlupausten joukkueet Winnipeg Jets ja Toronto Maple Leafs olivat sivuroolissa.

Laine voitti NHL:n viime kesän varaustilaisuuden kärkikaksikon kohtaamisen maaleilla mitattuna 3-0. Matthewsin saldoksi ottelussa jäi yksi syöttöpiste.

Laineen maalien ansiosta Winnipeg nousi 5-4-jatkoaikavoittoon kotihallissaan. Kotiyleisö ositti joukkueen nuorelle tähdelle suosiotaan ja huusi paikalla olleiden raporttien (siirryt toiseen palveluun) mukaan: "Laine on parempi".

Suomalaishyökkääjä oli kotiyleisön suosionosoituksista mielissään.

- Kuulin jotain sen kaltaista. Se kuulosti melko hyvältä. Se on heidän mielipiteensä, enkä kommentoi sitä sen kummemmin. Meillä on vain mahtava kotiyleisö, Laine sanoi Winnipeg Sun -lehden toimittajan Ken Wieben (siirryt toiseen palveluun) mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Tämä kaksintaistelu meni Laineen eduksi, mutta myös Matthews on aloittanut kauden komeasti. Debyytissään amerikkalaishyökkääjä teki neljä maalia, mutta kaksi seuraavaa ottelua sujuivat ilman maaleja.

Sekä Laineen että Matthewsin pistesarakkeessa on tässä vaiheessa kautta tehot 4+1.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat