Suora

  • Urheiluruutu

Puljujärvi edelleen popcorn-osastolla, ei pelaa St. Louisia vastaan

Jesse Puljujärvi opiskeli NHL:n saloja pressikatsomosta käsin, kun Edmonton päihitti Carolinan pari päivää sitten maalein 3-2.

urheilu
Jesse Puljujärvi
Jesse PuljujärviAOP

Nuori suomalaislaituri on jäätreenien perusteella yhä pois Oilersin kokoonpanosta, kun kanadalaisseura kohtaa St. Louis Bluesin kotikaukalossaan perjantaiaamuna.

Edmontonin hyökkääjät ja myös oikeat laiturit ovat olleet tehokkaita alkukauden neljässä ottelussa, joissa vastustajan maaliverkko on heilunut jo 17 kertaa - eniten NHL:ssä tässä vaiheessa.

Oilersia läheltä seuraava toimittaja Danny McCotton näkee, että avausmaalin NHL:ssä jo tehnyt Jesse Puljujärvi on Auston Matthwsin ja Patrik Laineen tasoinen NHL-talentti.

McCottonin mielestä Puljujärven joukkue sattuu olemaan tällä hetkellä vain niin kuuma ja hyvä, eikä Edmontonin kesän kärkivaraus ole saanut kunnon vastuuta eikä mahdollisuutta näyttää osaamistaan - toisin kuin kesän ykkös- ja kakkosvaraus.

- Näyttöpaikka tulee vielä. Edmontonin media, bloggaajat ja fanit saavat jatkaa itkuvirttä, miksei häntä (Puljujärveä) lähetetä jo AHL:ään. Siitä vaan, mutta niin ei tule vielä ainakaan tapahtumaan, McCotton toteaa twitter-tilillään.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat