Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Lentopallon Mestaruusliiga: LEKA Volley - Vantaa Ducks
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Korhonen loistovireessä Portugalissa, Kakko viimeisten joukossa

Mikko Korhonen pelasi mainion kierroksen golfin Euroopan kiertueen Portugalin osakilpailussa. Roope Kakon peli sen sijaan takkusi pahoin.

golf
Mikko Korhonen
Mikko KorhonenAOP

Mikko Korhonen pelasi Euroopan kiertueen Portugalin osakilpailun ensimmäisen kierroksen 64 lyöntiin (-7) ja on tällä tuloksella jaetulla toisella sijalla. Korhosen kanssa samalla sijalla ovat Yhdysvaltojen David Lipsky ja englantilaiskolmikko Callum Shinkwin - Matthew Baldwin - Eddie Pepperell.

Korhonen käynnisti kisaurakkansa vauhdilla, sillä ensimmäisen viiden reiän aikana hän teki kolme birdietä eli yhden alle parin. Takalenkin alussa nummelalainen pelasi kauden parasta peliään ja viimeisteli peräti viisi birdietä peräjälkeen. Kaikkinensa Korhonen teki kierroksella yhdeksän birdietä.

- Hyvä päivä tänään. Paljon birkkuja ja vähän bogeja. Tästä on hyvä jatkaa, päivä ja lyönti kerrallaan, Korhonen kommentoi tiedotteessaan.

Uusiakseen pelioikeutensa Euroopan kiertueella Mikko Korhosen pitää yltää tässä kauden viimeisessä kilpailussaan todennäköisesti 15 parhaan joukkoon. Vuosi sitten Korhonen oli samassa kisassa yhdeksäs.

Kisan toisella suomalaisella, Roope Kakolla sen sijaan ensimmäinen kierros oli tuskien taivalta. Kakko pelasi torstaina kierroksen 75 lyöntiin ja on tuloksella +4 jaetulla 121. sijalla, kun kisaan osallistuu 126 pelaajaa.

Suosittelemme

Tuoreimmat