Tottenham jatkaa ilman tappioita - Bournemouth teki hyvin kiusaa

Tottenham ja Bournemouth pelasivat maalittoman tasapelin. Tottenham nousi tasapisteisiin Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa.

Tottenhamin Erik Lamela. Kuva: AOP

Tottenham nousi tasapisteisiin jalkapallon Englannin Valioliigan kärjessä olevan Manchester Cityn ja Arsenalin kanssa. Tottenham pelasi 0-0 -tasapelin Bournemouthin vieraana ja jatkaa edelleen ainoana joukkueena ilman tappioita Valioliigassa.

Bournemouth nousi sarjan keskivaiheilla 12 pisteeseen. Se piti lontoolaisia tiukilla ottelussa, jossa molemmilla oli omat paikkansa. Bournemouth oli lähellä johtomaalia jo alussa, kun Arsenalista lainalla olevan Jack Wilsheren kulmapotku tuli Charlie Danielisille, jonka laukauksen Hugo Lloris torjui ylärimaan. Tolppia kolisutteli myös Tottenhamin Erik Lamela.

Tottenham-pelaajat saivat jo ensimmäisellä puoliajalla neljä keltaista korttia. Yleisö vaati parista tilanteesta myös punaista korttia, mutta sellaista ei tullut. Tottenham hallitsi peliä toisella puoliajalla, mutta Bournemouthillakin oli vaarallisia tilanteita, muun muassa Benik Afobella aivan lopussa.