Suora

  • Parayleisurheilun MM, kahdeksas kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa

Sauva sai kyytiä – Sandellin toinen lasku epäonnistui alppihiihdon maailmancupin avauksessa

Suomen Marcus Sandell oli 25. miesten suurpujottelussa Itävallan Söldenissä sunnuntaina.

urheilu
marcus sandell
Marcus Sandell viime maaliskuussa.AOP

Marcus Sandellin avauslaskun jälkeinen varovainen toiveikkuus vaihtui kovaan pettymykseen alppihiihdon maailmancupin avauksessa. Sandell sijoittui 25:nneksi suurpujottelussa Itävallan Söldenissä sunnuntaina.

Sandell oli ensimmäisen laskun jälkeen seitsemäntenä, mutta toisessa laskussa hänen tasapainonsa petti ja yksi käännös radan puolivälissä venyi pitkäksi.

Maaliin tuli erittäin pettynyt Sandell. Sauva sai kyytiä, kun suomalaisalppihiihtäjä jarrutti suorituksensa päätteeksi. Sandell jäi kokonaistuloksissa kisan voittajasta Ranskan Alexis Pinturaultista lopulta 2,87 sekuntia.

- Brutaalia tämä on kyllä. Tuntui, että osuin käännöksessä johonkin reikään ja jäin jumiin sisäsukselle. Valitettavaa, sillä muuten oli hyvä tunne tänään ja pystyin hyökkäämään hyvin. Se tietenkin kertoo siitä, että vauhtia löytyy, mutta kyllä tästä päivästä olisi toivonut aika paljon parempaa, Sandell summasi ski Sport Finlandin tiedotteessa.

Itävallan Marcel Hirscher oli toinen ja Saksan Felix Neureuther sijoittui kolmanneksi.

Muita suomalaisia toisella kierroksella ei nähty. Eemeli Pirinen (40:s) karsiutui jatkosta ja Samu Torsti keskeytti laskunsa.

Seuraavaksi maailmancupissa kilpaillaan Suomessa. Levillä ohjelmassa ovat miesten ja naisten pujottelut 12.–13. marraskuuta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat